Új jelszó kérése
 

Animonda Carny Cat konzerv kölyökmacskák számára

Animonda Carny Cat konzerv kölyökmacskák számára

Az Animonda Carny Kitten marhahúsos és pulykaszíves konzerv egy teljes értékű eledel kölyök macskák számára. Kizárólag válogatott és kiváló minőségű húsból készülnek. Nem tartalmaznak hozzáadott színező-és tartósítóanyagokat, sem szóját.

Az Animonda Carny Kitten a növekedésben lévő kismacskák különleges táplálkozási igényeinek kielégítésére készül - az egészséges növekedés és a hosszú macskaélet optimálisan tartása érdekében. S ehhez kis védencének mindenekelőtt sok állati fehérjére van szüksége. Így a receptúra csupán válogatott és kiváló minőségű húsfajtákból áll össze.

A frissen és különösen kíméletesen elkészített menük optimális módon a növekedésben lévő macskák igényeihez igazítottak. Csak friss izomhús és belsőségek kerülnek feldolgozásra, ami gondoskodik arról, hogy a természetes roststruktúra megmaradjon, és macskája hozzájusson az értékes, természetes taurinhoz is. Valamennyi fajtája gabonamentes, s így ez a nedvestáp táplálékérzékeny és allergiás macskáknak is megfelel. Emellett az eledel mellőz bárminemű mesterséges adalékanyagot, így színező- és tartósítószereket valamint a szóját.

Az Animonda Carny Kitten magában hordozza a hamisítatlan, tipikus húsízt, amit a macskák mindenek felett becsülnek. Valamennyi felhasznált húsfajta egyértelműen deklarált, ami a listában áll, valóban ott van az eledelben is.

Összetétel:

Marhahús és állati származékok: tüdő, hús, szív, vese, máj, tőgy (50%)
Húslé (31%)
Pulykaszív (15%)
Ásványi anyagok
Kalcium karbonát
Vitamin:

D3-vitamin: (200 NE/kg)
E2- vitamin: (0,2 mg/kg)
E5-vitamin: (1,5 mg/kg)
E6- vitamin: (10 mg/kg)
Analitikai összetevők:

nyersfehérje: 11,0 %,
nyerszsírok és olajok: 5,5%,
nyerrost: 0,3%,
nyershamu: 1,5%,
nedvességtartalom:80%,
taurin: 0.8 g/kg
Taurin:1g/kg

419 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
542516
Webáruház készítés