Animonda Carny Cat konzerv kölyökmacskák számára - csirkés, nyulas 200 g

Animonda Carny Cat konzerv kölyökmacskák számára - csirkés, nyulas  200 g

Az Animonda Carny Kitten csirke- és nyúlhúsos konzerv egy kiváló minőségű, teljes értékű macskaeledel kölyökmacskáknak. Szaftos, ízletes, friss húsdarabokból, természetes taurinnal.

Az Animonda Carny Kitten a növekedésben lévő kismacskák különleges táplálkozási igényeinek kielégítésére készül - az egészséges növekedés és a hosszú macskaélet optimálisan tartása érdekében. S ehhez kis védencének mindenekelőtt sok állati fehérjére van szüksége. Így a receptúra csupán válogatott és kiváló minőségű húsfajtákból áll össze.

A frissen és különösen kíméletesen elkészített menük optimális módon a növekedésben lévő macskák igényeihez igazítottak. Csak friss izomhús és belsőségek kerülnek feldolgozásra, ami gondoskodik arról, hogy a természetes roststruktúra megmaradjon, és macskája hozzájusson az értékes, természetes taurinhoz is. Valamennyi fajtája gabonamentes, s így ez a nedvestáp táplálékérzékeny és allergiás macskáknak is megfelel. Emellett az eledel mellőz bárminemű mesterséges adalékanyagot, így színező- és tartósítószereket valamint a szóját.

Az Animonda Carny Kitten magában hordozza a hamisítatlan, tipikus húsízt, amit a macskák mindenek felett becsülnek. Valamennyi felhasznált húsfajta egyértelműen deklarált, ami a listában áll, valóban ott van az eledelben is.

Összetétel:

Marha, csirke & nyúl: marha (33%, tüdő, szív, hús, vese, tőgy),
csirkemáj (20%),
Az Animonda Carny Kitten kiváló minőségű, teljes értékű macskaeledel kölyökmacskáknak szaftos, ízletes, friss húsdarabokból, természetes taurinnal.nyúlhús (12%),
kalcium-karbonát.
Vitamin:

D3-vitamin: (200 NE/kg)
E2-vitamin: (0,2 mg/kg)
E5-vitamin: (1,5 mg/kg)
E6-vitamin: (10 mg/kg)
Analitikai összetevők:

nyersfehérje: 11,0 %,
nyerszsírok és olajok: 6.0 %,
nyerrost: 0,3 %,
nyershamu: 1,7 %,
nedvességtartalom:80 %,
taurin: 0.8 %

419 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
784516
Webáruház készítés