Aptus Multidog tabletta

Aptus Multidog tabletta

Aptus Multidog tabletta ásványi anyagokat, vitaminokat és mikroelemeket tartalmazó kiegészítõ állateledel felnõtt kutyák és kutyakölykök részére, a házi táplálék kiegyensúlyozására.

4 609 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

TULAJDONSÁGOK:

A kalcium és a foszfor a D vitaminnal együtt kulcsfontosságú tényezõk a kutya csontozatának fejlõdésében. A Multidog-ban a kalcium és foszfor aránya 1,8:1. A cink, biotin és metionin hiánya bõr és szõrzet problémákat okoz, fõleg korpásodást, gyenge szõrminõséget, kiütéseket. Az A vitamin szükséges a szem, a bõr és a nyálkahártyák egészséges állapotához. Az A vitamin hiánya növelheti a különbözõ gyulladásos megbetegedések kockázatát. A B vitaminok szükségesek a bõr, a nyálkahártya és az idegrendszer egészséges állapotához. Az E vitamin antioxidánsként mûködik a szervezetben. Az E vitamin iránti igény növekszik, ha az eleség nagymennyiségû telítetlen zsírsavat tartalmaz. A D vitamin a növekedés idõszakában szükséges a csontok fejlõdéséhez. A carnitin szükséges a szív és a máj egészséges állapotához.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:

A kutyáknak akkor van szükségük eleségük kiegészítésére, ha feltételezhetõ, hogy alaptáplálékukból nem jutnak elegendõ vitaminhoz és mikroelemhez. Ez elõfordulhat, ha a kutyák házi táplálékot kapnak, vagy stressz állapotban illetve betegség esetén. A fejlõdésben lévõ kölyköknek, a vemhességük végén lévõ, illetve szoptató szukáknak szintén szükségük van eledelük kiegészítésére.
A Multidog a kedvencek napi tápanyagszükségletének a felét elégíti ki. A kiegészítõ adásakor figyelembe kell venni a napi alaptáplálék vitamin és mikroelem tartalmát. Az ajánlott adagot nem szabad túllépni, mert a termék A, D és E vitaminokat tartalmaz, melyek zsírban oldódóak és felhalmozódnak a szervezetben.

ADAGOLÁS:

Felnõtt kutyáknak napi 1 tabletta 5 testtömeg kilogrammonként.
Kölyköknek napi 1 tabletta 2 testtömeg kilogrammonként.
A tabletta tömege 1,3 g.

FIGYELEM!

Kérjen állatorvosi tanácsot, ha feltételezi, hogy a kölyöknek csontfejlõdési zavarai vannak.
Konzultáljon állatorvosával a Multidog kiegészítõ állateledel alkalmazásáról a nagytestû, gyorsan növekvõ fajták kölykei esetében például a védõoltások beadása alkalmával.
A termék szelént tartalmaz. Az ajánlottól eltérõ felhasználása szelénmérgezést okozhat.

Eltarthatóság: 2 év

Tárolás: Szobahõmérsékleten, (15–25 °C). Gyermekektõl elzárva tartandó.

Csomagolás: 150 tabletta (200 g)

Adatok
Cikkszám
6432100011534
Webáruház készítés