Croci Breeze hűsítő párna 65x50 Tenger mintás

Croci Breeze hűsítő párna 65x50 Tenger mintás

Különösen a nyár folyamán a kutyák és a macskák nem túl magas szobahőmérsékletet igényelnek a hőguta elkerülése érdekében.

8 390 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Friss felületek, mint például a CAMOUFLAGE FRESH hűtőszőnyeg, hozzájárulnak ehhez. Frissül az állati test által generált nyomásnak köszönhetően, kiegészítő segédanyagok, például áram vagy víz nélkül, és anélkül, hogy fagyasztóban vagy hűtőszekrényben kellene tárolni.

A szőnyeg belsejében lévő gél alacsonyabb hőmérsékleti feltételeket generál, mint a kutya, frissítve és testhőmérsékleten szabályozva. Kényelmes a belső habrétegnek köszönhetően. Összecsukható, ellenálló és könnyen tisztítható. A PVC felülete nedves ruhával tisztítható. Használható otthonon kívül és belül, nagyon hasznos kennelekben, kennelekben és hordozókban is. A hűtési funkció időtartama függ a környezet hőmérsékletétől vagy annak a felületnek, amelyben található.

Hűvös, száraz helyen, éles tárgyaktól távol tartandó. Ne használja, ha a felület sérült. Használat előtt ellenőrizze a termék integritását. Ne használja közvetlen napfényben.

Croci hűsítő matrac 65 x 50 cm
Adatok
Cikkszám
CROCI06
Webáruház készítés