Exo terra Porcelán lámpabúra kicsi

Raktárkészlet: 5 db
Exo terra Porcelán lámpabúra kicsi
Exo terra Porcelán lámpabúra kicsi
Exo terra Porcelán lámpabúra kicsi
Exo terra Porcelán lámpabúra kicsi
Exo terra Porcelán lámpabúra kicsi
Exo terra Porcelán lámpabúra kicsi

ExoTerra Glow Light Halogen Clamp Lamp – Fluoreszkáló belső felületű, porcelán foglalatú fém lámpabúra bármely terráriumi állat számra. A fluoreszkáló belső felület a lámpa lekapcsolása után még kellő mennyiségű fényt biztosít a terráriumi állat számára, így az a természetes környezetben megszokott módon képes felkészülni az éjszakára

• Fényvisszaverő felületű
• Nappal és éjszaka is egyaránt használható
• Hosszantartó fényvisszaverődést, fénykibocsátást biztosít
• Hőálló porcelán foglalat
• Minden normál foglalatú hő és fény izzólámpához ideális
• Megelőzi a stresszhatásokat
• Éjszakai látáshoz ideális

Az ExoTerra Fénykibocsátó lámpabúra sokoldalú, mert segítségével a hô- és fényforrásokat a terráriumban arra a helyre rakhatja, ahová szükséges. Az eszköz erős szerkezetű, fém visszaverő és kibocsátó felülettel, hőálló kerámiafoglalattal és egy rugós forgó lámpaburával. A különlegesen hosszú elektromos vezetékre szerelt kapcsolóval könnyen fel- és lekapcsolható. A visszaverő lemez belső felülete nagymértékben fényvisszaverő és kibocsátó anyaggal van bevonva, amely még a lámpa lekapcsolása után is hosszú ideig fényt bocsát ki. Ez lehetővé teszi, hogy a nappali hüllők és kétéltűek visszavonuljanak éjszakai odújukba vagy búvóhelyükre, anélkül, hogy stressz érné őket.
A holdfényszerű fénykibocsátás az éjszakai hüllők és kétéltőek számára biztosítja a megfelelő látási viszonyokat az éjszaka folyamán anélkül, hogy fel kellene kapcsolni a lámpát, amely stresszt vagy tájékozódási zavart okozna.

A terrárium vagy akvárium keretére egy vagy több ExoTerra Fénykibocsátó lámpabúra is felszerelhetô és a megvilágítási területre irányítható egy rugós, forgó lámpatartó segítségével vagy feltehető egy fémből készült fedőlemezre a megfelelő helyre.
Mérete: 14 cm (átmérő)

12 190 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Raktárkészlet
5 db
Cikkszám
108
Webáruház készítés