Fauna Marin - Bacto Reef Balls 100ml - Tengeri baktériumkultura

Fauna Marin - Bacto Reef Balls 100ml - Tengeri baktériumkultura

A Fauna Marin - Bacto Reef Balls 100ml egy gyedülálló, élő korallzátony-baktériumok és enzimek újszerű depó-hatással. Az egyszerűbb adagolhatóság érdekében golyó formában.

8 090 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A Fauna Marin - Bacto Reef Balls 100ml egy gyedülálló, élő korallzátony-baktériumok és enzimek újszerű depó-hatással. Az egyszerűbb adagolhatóság érdekében golyó formában.
• Kristálytiszta, egészséges víz
• a legegyszerűbb tápanyag szabályozás: csökkenti a nitrát és foszfát mennyiségét
• visszaszorítja a nemkívánatos algákat
• nagyon alacsony költségű és hatékony
• támogatja a természetes baktériumflórát
• megszünteti a kellemetlen baktériumbevonatokat és a detritusz-lerakódást
• eltávolítja a szerves hulladékot
• javítja a hableválasztást és csökkenti a takarítási intervallumokat
• egyszerű adagolás
• egyedülálló depó-hatás, így hetekig hatásos
Összetétele:
Milliónyi élő természetes tengeri szűrő-baktérium golyócskákban elraktározva.
Egy 100ml-es adag kb. 100-110 Bacto Reef Balls-t tartalmaz. 1 Bacto Reef Ball kb. 1cm átmérőjű.
Adagolás:
Helyezzünk 2-3 hetente 100 literenként 2 BACTO REEF BALLS-t a szűrő jól átáramoltatott részébe, ideális megoldásként egy szűrőzsákocskában vagy harisnyában.
Első alkalommal fele adaggal kezdjünk. Hableválasztás nélküli akváriumok esetén csak negyed adagot használjunk. Az adagot szükség esetén meg is duplázhatjuk.
Ügyeljünk arra, hogy a golyócskák ne kerüljenek a szivattyú beszívó oldalára.
A Fauna Marin Bacto Reef Balls vízzel érintkezve az elkövetkező 2-3 hét folyamán lassan és egyenletesen oldódik fel, és így a baktériumok valamint egy nagyon hatékony enzimoldat folyamatosan kerülnek a vízbe. A golyócskák egy biológiailag lebontódó polimerből állnak. Ezért a szín-és méretváltozás természetes jelenség, ami a benne foglalt baktérium-mennyiségre nincs hatással. Lehetséges, sőt kívánatos jelenség, hogy a hableválasztási teljesítmény a Fauna Marin Bacto Reef Balls adagolása során jelentősen megnövekszik. Ez a megnövekedett tápanyaglebontás első jele.
A Fauna Marin Bacto Reef Balls behelyezésével illetve elvételével a medence tápanyagszintje pontosan beállítható.
Általános érvényű adagolási utasítást az akváriumok sajátszerűsége és a bennük lévő élőlények különbözősége miatt adni nem lehet. Javasoljuk, hogy kezdjenek a megadott mennyiség felével, majd folyamatosan növeljék a Fauna Marin Bacto Reef Balls adagot, amíg a kívánt értékeket el nem érik. Ehhez rendszeresen használjanak vízminőség indikátorokat.
FIGYELEM:
Emberi fogyasztásra alkalmatlan. Ne nyeljék le, gyerekektől és háziállatoktól elzárva tárolják. Használata után mossanak kezet. Csak tengeri akváriumokban való használatra alkalmas.

A Fauna Marin Bacto Reef Balls az első olyan elérhető tengeri baktériumkultúra, amellyel a tápanyagok felügyelete raktárkészletből, nyújtott hatással valósul meg.
Maximális hatékonyság.
A Fauna Marin Bacto Reef Balls teljesen korallbiztos és maximálisan hatékony módszer, amellyel a tengeri akváriumban a túlzott tápanyagértékek és a csúnya algabevonatok elkerülhetők.
A hatékony tápanyag-ellenőrzésnek köszönhetően a víz kristálytiszta, és a Fauna Marin Bacto Reef Balls baktérium-depó következtében az adagolása is könnyű.
Egyszerűen zseniális adagolás:
A BACTO REEF BALLS-t helyezzük kéthetente egyszerűen a szűrőbe. A tengervízben stabil polimermátrixunknak köszönhetően a baktériumok lassan és ellenőrzött módon kerülnek az akvárium vizébe. A napi adagolás valamint a nemkívánatos adagolási csúcsok így elkerülhetőek.
Speciális összetétel:
A hordozóanyag egyedülálló összetételét kifejezetten tengervízben való felhasználáshoz fejlesztették ki. A szokványos zselé önmaga is szénhidrátforrásként hat, így gyorsabban feloldódik és az ellenőrzött leadást lehetetlenné teszi.
A baktériumok összetételét célirányosan a korallos akvarisztikai igényekhez fejlesztették ki, ezzel stabil és fajgazdag baktériumkultúrák kialakításáról gondoskodik. A baktériumfölösleg a korallok és protozoák táplálékául szolgálhat, vagy a hableválasztással kiválasztódik.
Természetes és korallzátony-biztos
A Fauna Marin Bacto Reef Balls útján olyan korallzátony-biztos tengeri baktériumokat kapunk (korrekt felhasználás és megfelelő teljesítményű hableválasztás esetén), amelyek közvetlenül az akváriumba történt bevitelük után, lassan és egyenletesen bekerülnek a vízbe, és ott nekilátnak a feladatuknak: a nitrogén és a foszfátok lebontásának.
Az egészséges és természetes akvárium-miliő érdekében
A Fauna Marin Bacto Reef Balls olyan élő baktériumokat tartalmaz, amelyek a zseléburkukban tökéletes védelemben élnek és itt ellátásuk is biztosított.
A felnyitást követően a dobozt jól visszazárva, sötét, hűvös helyen tároljuk. A kinyitott terméket  6-9 hónapon belül használjuk fel.

Adatok
Cikkszám
4260119453401
Webáruház készítés