RED SEA - Trace Colors B (Kalium) színfokozó nyomelem

RED SEA - Trace Colors B (Kalium) színfokozó nyomelem

A Trace Color B a RED SEA nyomelem-komplexek teljes választékának része, amelyek együttesen kielégítik a korallok igényeit.

7 790 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A Trace Color B a RED SEA nyomelem-komplexek teljes választékának része, amelyek együttesen kielégítik a korallok igényeit.

A Trace Color B káliumot és bórt tartalmaz, amelyek számos biológiai folyamattal társulnak, ezek egyike a vörös pigmentek előállítása a korallok lágy szöveteiben.
A kálium alapvető szerepet játszik a korall tápanyagok szállításában a lágy szövetekben (ideértve a zooxanthellae által biztosított tápanyagokat).
A kálium és a bór jelentősen befolyásolja a korall lágyszövetének lúgosságát és az aragonit képződését a csontvázában.
A kálium rokon a vörös kromo-fehérjékkel.

Adagolás:
1ml 1,75 ppm értékkel növeli 100 liter (25 gal) tengervíz kálium szintjét.

Red Sea korall színélénkítő program - Emelje ki koralljai színeit

A Red Sea cég kutatásai során 31 ásványi elemet és nyomelemet azonosítottak, amelyek az alapvető elemek mellett az összes korall mészvázában és lágyszövetében is megtalálhatók.
A Red Sea korall színélénkítő programjának családja ezeket az elemeket négy csoportra osztja:
Trace Colors A, B, C és D, amelyeket az általuk elvégzett biológiai funkciók kapcsolnak össze.
Ezek kapcsolódnak a speciális színes pigmentek előállításához a kőkorallok lágy szöveteiben is.
Ezeket a pigmenteket csak akkor lehet előállítani, ha a biokémiai folyamathoz szükséges különleges elemek rendelkezésre állnak a megfelelő koncentrációban.
Az összes kőkorall mind a 31 elemet megköveteli, függetlenül a korall jelenlegi színétől.

A Red Sea korall színélénkítőket úgy alkották meg, hogy az egyes kiegészítőkben az elemek aránya megegyezzen a korallok csontvázában és lágyszövetében találhatóakkal.
A Red Sea kutatásai azonosította a Trace Colors kiegészítőkben szereplő elemek és a kalcium teljes fogyasztásának állandó arányát, amely arányos a korall növekedésével és az anyagcserével.
Ez egy egyszerű és biztonságos módszert biztosít az összes Trace Colors kiegészítő adagolásához a mért kalciumfelvétel alapján.
Az ultra alacsony tápanyagrendszereknél (ULNS - Ultra Low Nutrient Systema) a Trace Color A, B és C -t pontosan kell adagolni ezen elemeket az akvárium mért igénye szerint.

Adatok
Cikkszám
7290100772898
Webáruház készítés