RED SEA - Trace Colors D (Spurenelemente) színfokozó nyomelem

RED SEA - Trace Colors D (Spurenelemente) színfokozó nyomelem

A Trace Color D a RED SEA nyomelem-komplexek teljes választékának része, amelyek együttesen kielégítik a korallok igényeit.

7 790 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A Trace Color D a RED SEA nyomelem-komplexek teljes választékának része, amelyek együttesen kielégítik a korallok igényeit.

A Trace Color D 18 nyomelem (a természetes tengervíz összes nyomeleme közül) amely részt vesz az anyagcserében a korall vázában és lágyszövetében, ezek egyike a lila / kék pigmentek előállítása a korallok lágy szöveteiben.

Red Sea korall színélénkítő program - Emelje ki koralljai színeit

A Red Sea cég kutatásai során 31 ásványi elemet és nyomelemet azonosítottak, amelyek az alapvető elemek mellett az összes korall mészvázában és lágyszövetében is megtalálhatók.
A Red Sea korall színélénkítő programjának családja ezeket az elemeket négy csoportra osztja:
Trace Colors A, B, C és D, amelyeket az általuk elvégzett biológiai funkciók kapcsolnak össze.
Ezek kapcsolódnak a speciális színes pigmentek előállításához a kőkorallok lágy szöveteiben is.
Ezeket a pigmenteket csak akkor lehet előállítani, ha a biokémiai folyamathoz szükséges különleges elemek rendelkezésre állnak a megfelelő koncentrációban.
Az összes kőkorall mind a 31 elemet megköveteli, függetlenül a korall jelenlegi színétől.

A Red Sea korall színélénkítőket úgy alkották meg, hogy az egyes kiegészítőkben az elemek aránya megegyezzen a korallok csontvázában és lágyszövetében találhatóakkal.
A Red Sea kutatásai azonosította a Trace Colors kiegészítőkben szereplő elemek és a kalcium teljes fogyasztásának állandó arányát, amely arányos a korall növekedésével és az anyagcserével.
Ez egy egyszerű és biztonságos módszert biztosít az összes Trace Colors kiegészítő adagolásához a mért kalciumfelvétel alapján.
Az ultra alacsony tápanyagrendszereknél (ULNS - Ultra Low Nutrient Systema) a Trace Color A, B és C -t pontosan kell adagolni ezen elemeket az akvárium mért igénye szerint.

Adatok
Cikkszám
7290100772911
Webáruház készítés