Tropic Marin PRO-REEF 10kg - tengeri só

Tropic Marin PRO-REEF 10kg - tengeri só

A Tropic Marin® PRO-REEF tengeri só egy gyógyszerészeti minőségű tengeri só, amely kiválóan alkalmas modern tengeriakváriumokhoz.

23 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A Tropic Marin® PRO-REEF tengeri só egy gyógyszerészeti minőségű tengeri só, amely kiválóan alkalmas modern tengeriakváriumokhoz.

A Tropic Marin® PRO-REEF tengeri sót úgy tervezték, hogy megfeleljen a korallos- tengeri akváriumok speciális követelményeinek, optimális kalcium- és magnéziumkoncentrációval, amelyek elősegítik a korallok növekedését. Az alacsonyabb pufferolás és a helyes pH-érték a természetes vízértékek és különösen a karbonátok keménységének stabilizálására szolgál, még kalcium-reaktorok használata esetén is. A kényes tengeri élet természetes és stabil feltételeit csak az összes befolyásoló tényező pontos kiegyensúlyozásával lehet elérni.

A Tropic Marin® PRO-REEF így ideális alap a halak, korallok és más gerinctelen víziállatok gondozásához és növekedéséhez a modern korallos-tengeri akváriumokban.
Használjon Tropic Marin® PRO-REEF-lel készített tengervizet az akvárium rendszeres vízcseréjéhez, új akvárium elindításához.

A Tropic Marin® PRO-REEF só előnyei:
• Optimalizálja a kalcium- és magnéziumkoncentrációt, valamint a Kh-t és a pH-t.
• Úgy tervezték, hogy megfeleljen a magasabb kalciumigényű modern korallos- tengeri akváriumok speciális követelményeinek.
• Kifejezetten kalcium-reaktorokkal vagy ásványi adalékanyagokkal történő felhasználásra.
• A Kh fenntartása 7-8 ° dKH tartományban.
• Tiszta, gyógyszerészeti tisztaságú sókból készül.
• Az összes alkotó elemet, a trópusi tengervízben található pontos arányban tartalmazza.
• A 70 nyomelem teljesen feloldódik a vegyes kristályos módszer alkalmazása miatt.
• A gyártás során a legszigorúbb minőség-ellenőrzési intézkedések betartása biztosítja a természettel megegyező minőségű tengervizet.
Nitrátoktól, foszfátoktól és más nem kívánt vegyszerektől mentes.

Az új akvárium indítása után néhány hétig a víz keringtetése és a megfelelő megvilágítási feltételek szükségesek ahhoz, hogy elérjük a kényes tengeri élőlények gondozásához és tenyésztéséhez szükséges biológiailag stabil környezetet.

A heti, részleges vízcsere, (amely a teljes vízmennyiség 10% ) Tropic Marin® PRO-REEF sóval, segít fenntartani az állatok jó egészséghez szükséges vízminőségét.

Paraméterek: kb. 7 ° KH, kalcium kb. 440 ppm, magnézium kb. 1350 ppm

Adatok
Cikkszám
0619106105511
Webáruház készítés