Tropical Koi - Goldfish Wheat Grem - Gralic sticks 21l

Tropical Koi - Goldfish Wheat Grem - Gralic sticks 21l

KOI & GOLDFISH WHEAT GERM & GARLIC STICKS többkomponensű étel fokhagymával a tó halak számára. Többkomponensű úszó botok fokhagymával a koi, aranyhal és más díszpálinka cyprynidek mindennapi táplálására. Ajánlott különösen tavasszal és ősszel, alacsony vízhőmérséklet esetén (> 10 ° C). A tavaszi fokhagyma és a búzacsírák erősítik a téli hibernáció által gyengült halakat, és ősszel elkészítik őket egy hosszú és kimerítő téli időszakra. A lipid anyagcserét a kolin fokozza. A természetes immunstimulátor - a béta-glükán - és a stabilizált C-vitamin aktiválja az immunrendszert, növeli a hal betegségekkel szembeni ellenállását. A KOI & GOLDFISH WHEAT GERM és GARLIC STICKS rendszeres használata fokozza a halak immunrendszerét.

Próbálja ki: Koi búzacsíra és fokhagyma pellet mérete M

Ajánlott menü a tó halakhoz: Koi & Goldfish napi rudak, Koi & Goldfish Spirulina rudak, Koi & aranyhal Super Color Sticks, Koi & Goldfish Búzacsíra és fokhagymás botok

Hasznos információk: A tavak lakói, Tavaszi halak problémái, Itt jön a téli halak étele

A dísznövényhal teljes körű takarmánya. Összetevők: gabonafélék, növényi eredetű származékok (beleértve a fokhagymát 15%, búzacsíra 5%), hal és halszármazékok, növényi fehérje kivonatok, puhatestűek és rákfélék, hús és állati eredetű származékok (halételek egyenértékűek), élesztők, olajok és zsírok, ásványok. Adalékanyagok (kg-ban): Vitaminok, pro-vitaminok és kémiailag jól meghatározott, hasonló hatású anyagok: vit. 12 000 NE, év. D3 1500 NE, év. E 80 mg, év. C 50 mg. A nyomelemek összetétele: 24,0 mg E1 (Fe), E6 (Zn) 7,0 mg, E5 (Mn) 5,0 mg, E4 (Cu) 1,2 mg, E2 (I) 0,15 mg, E8 (Se) 0,15 mg, E7 ) 0,03 mg. Színezékeket. Antioxidánsok. Analitikai összetevők: nyersfehérje 23,0%, nyersolajok és zsírok 3,0%, nyers rostok 1,5%, nedvességtartalom 8,0%, foszfor <0,7%.

9 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
5900469402290
Webáruház készítés