Tropical Supervit 10g granulátum

Tropical Supervit 10g granulátum

A SUPERVIT GRANULAT a legmagasabb minőségű, teljes, több összetevőjű granulált élelmiszer, melyet minden akváriumi hal táplál.

Az élelmiszer-összetevők a kifejlett növények különböző táplálkozási igényeihez igazodnak, például több fajta öntvényben.

A SUPERVIT GRANULAT több tucat kiválasztott természetes eredetű összetevőből áll, speciálisan kifejlesztett vitamin-, ásványi sók és mikrotápanyagok hozzáadásával. Az alapvető és kiegészítő tápanyagok biológiai szempontból kiegyensúlyozott szintje, beleértve az aminosavakat, biztosítja az egészséges és megfelelő fejlődést, teljes mértékben kielégíti az energiaigényeket és biztosítja az alapvető vitaminok és ásványi anyagok napi részét.
Tartalmazza a diéta: a természetes immunválasz BETA-1.3 / 1.6-glükán, és stabilizált C-vitamin, hogy hatékonyan fokozza az immunrendszert a halak, megvédi őket a fertőzésekkel szemben.
A rost és a kitin szabályozza az emésztést és a kiválasztódást, a karotinoidok fokozzák a színeket, és a lecitin növeli az életerőt és elősegíti a reprodukciót.
Az egyedülálló, finom, lassan süllyedő élelmiszeripari pelleteket a halak a felszínről, a víz mélységéről és a tartály aljáról vesznek.

GARANTÁLT ANALÍZIS: nyers fehérje min. 47,0%, nyerszsír min. 6,8%, nyers rost max. 4,5%, ásványi anyagok max. 9,0%, nedvesség max. 8,0%. Vitaminok 1 kg-ra: vit. A 29 800 NE, wit. D3 1 890 NE,

349 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
5900469614013
Webáruház készítés